TECHNOLOG PRODUKCJI (Technolog żywności, technik technologii żywności)

TECHNOLOG PRODUKCJI (Technolog żywności, technik technologii żywności). Umowa o pracę od zaraz, na rok. Stawka 3500-4000 złotych brutto miesięcznie. Praca jednozmianowa od 7:00-16:00. Miejsce pracy Świdnica, woj. dolnośląskie.


Wymagania: Wykształcenie wyższe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku; umiejętność organizacji pracy; dyspozycyjność; poczucie odpowiedzialności za podjęte działania; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziany j. niemiecki. Charakterystyka pracy: Organizacja, nadzorowanie procesu produkcyjnego oraz eliminowanie błędów w procesie wytwarzania; dokumentowanie prowadzonej produkcji; kontrolowanie i nadzorowanie procesów produkcyjnych; prowadzenie prób produkcyjnych oraz pobieranie prób do analizy; uczestnictwo w kontrolach. Branża mięsna.


Kontakt: toppraca@madosi.com, tel. 532884068.